The Garden Community for Garden Lovers



I have just published a blog with a photo. But there was supposed to be something else with it. I wrote it under the photo and saved it. My first writing and photo wasO.K. when touched save. I then wrote the second part. I touched save so that I could add another photo, when it went back to saved drafts the first part was there and the first photo. only the first line of the second part was showing and it was in italix. I went back to the blog , and the writing was still there. I pressed save draft again, and the same happened. No words other than the first line and still in italix. I tried afew times. In the end I deleted the second part and published first part with the photo. Frank

More blog posts by franktf4

Previous post: Bits and Bobs......

Next post: do you have loveble pests



Frank - at the bottom of the screen you will find the words "Contact us". If you click on that, you can send a message to Peter and Ajay who run this site - they should be able to help you with your problem

19 Oct, 2009


Hi Frank, I had the same problems as you. If you look at my blog 'Holiday hear Tenby' you will find loads of help as other Goy members gave me valuable information in their 'comments' which even I could understand. I'm quite competent now. The way to do this is, click on my little square picture here, then when my page comes up, click on my blogs holiday in Tenby and Bobs your uncle. Hope this helps:-))

20 Oct, 2009

Add a comment

Recent posts by franktf4

Members who like this blog

  • Gardening with friends since
    9 Aug, 2009